Ik ga op vakantie en neem mee...

friday 02 june 2017 at 09h20 / Categories Huidverzorging

Regelmatig wordt mij in de salon gevraagd welke producten ik fijn vind en welke ik meeneem op vakantie. Uiteraard zijn niet alle producten geschikt voor ieder huidtype, maar veel ‘vakantieproducten’ zijn voor de meeste huidtypes geschikt. Voor mij moeten producten voor op vakantie vooral heel praktisch zijn en niet teveel ruimte innemen in de koffer. Aangezien ik dit jaar geen strandvakantie heb zullen er wat meer make-upproducten mee gaan zodat ik een beetje leuk op die NYC foto’s sta ;-).

Ik ga op vakantie en neem mee:

Face Protect Sunscreen SPF30: de fijnste zonnebrandcrème voor het gezicht die ik ooit heb gehad. Trekt snel in, heeft een fijne geur, beschermt optimaal en verzorgt de huid. 

After Sun Repair ampullen: verzacht de huid, geeft direct resultaat (minder roodheid) en verfrist de huid.

Multi Vitamin Gel 25ml: de perfecte crème voor op vakantie; dit jaar in een fijne travelsize verpakking. Deze lichte gelcrème is voor alle huidtypes en mannen & vrouwen geschikt. Trekt snel in, geeft geen glans, werkt vochtinbrengend en is lekker fris.

Cuccio baby butter papaya & guava: mijn favoriete geur van de handcrèmes in de salon. Klein potje; dus praktisch en mag mee in de handbagage.

One For All Mascara waterproof: fijn voor de strandvakantie maar in mijn geval ook perfect om te gebruiken als wij naar de Niagara Falls gaan. Uitgelopen mascara is geen optie dus de waterproof variant gaat zeker mee.

Hot Summer Bronzing Powder & Glow Fluid: deze set gaat in ieder geval mee! Niet zoveel make-up op maar wel een mooie, zomerse glow.

Naast deze producten gaan natuurlijk mijn standaard make-uptas en de milk & lotion van Malu Wilz  voor de dagelijkse reiniging van mijn huid mee. Deze doe ik zelf in travelsize flesjes zodat het niet teveel ruimte in neemt. Wil je advies over welke producten jij het beste kunt gebruiken maak dan een afspraak of stuur een mailtje naar info@beautysalonpurepassion.nl

TOP