BLOG - Past jouw favoriete kleur gel polish bij jouw persoonlijkheid?

sunday 23 october 2016 at 23h57 / Categories Nails

Bij Beautysalon Pure Passion zijn er een aantal favoriete kleurtjes gel polish die bijna alle vaste klanten wel eens hebben gehad. Bijvoorbeeld de bruintint Harajuku Hazel en de koraalkleur Pink On The Beach zijn echte favorieten.
Wist je dat de kleur van je nagels iets zegt over je persoonlijkheid? Hieronder een lijstje met kleuren en de daarbij horende karaktertrekken. Uiteraard kan dit per persoon verschillen, maar het is altijd leuk om te zien of jouw favoriete kleur ook daadwerkelijk bij jouw persoonlijkheid past!

Zwart
Ben jij fan van een zwart kleurtje op je nagels? Dan ben jij een mysterieus type. Liefhebbers van zwarte gel polish zijn rebels, zelfverzekerd en creatief.

Neon
Durf jij een felle neonkleur aan op je nagels? Dan zou dat betekenen dat je energiek bent, soms een beetje gek en je wel van een feestje houdt!

Pastel/Nude
Zijn knalkleuren niet aan jou besteed en ga je steeds voor lieve pastel- en nudetinten? Vrouwen die hun nagels het liefst een pastel/nude tint geven zijn rustige, soms verlegen types die niet graag in de schijnwerpers staan. Roze, beige en koraal zijn jouw favoriete kleurtjes.

Knalroze
De echte vrouwelijke types kan het niet roze genoeg zijn! Je houdt van alle tinten roze, als het maar knalt. Je durft jezelf te laten zien, bent zelfverzekerd en vaak gezellig aanwezig in gezelschap.

Oranje
Oranje is een warme, vrolijke kleur. Vrouwen die van een oranje tint op hun nagels houden kun je het beste typeren als impulsieve en vrolijke types. Ze houden van opvallen en vinden het dan ook geen enkel probleem als de spotlights op hen gericht zijn!

Rood
Mooi rood is niet lelijk!  Vrouwen met rode nagels weten hoe ze hun sexy kant moeten benadrukken, zijn zelfverzekerd en assertief.

Grijs
Ben jij meer van de 50 shades of grey? Dan ben je een wat stoerder type, die wel tegen een stootje kan. Je bent sportief, houdt van avontuur maar wilt niet al teveel opvallen.

Blauw/groen
Kies jij altijd voor een blauw- of groentint? Dan ben je wat rustiger en stoerder. Je bent graag in gezelschap maar je hoeft niet constant in de spotlights te staan.

, Lisa

TOP