Visagie

Post Image

Bij Beautysalon Pure Passion kunt u terecht voor bruidsmake-up, make-up voor een speciale gelegenheid, make-upadvies en een lichte dagmake-up na een behandeling. Er wordt gewerkt met de producten van het visagie merk Malu. Zie het portfolio 'Bruidsvisagie' voor foto's van klanten van Beautysalon Pure Passion.

Speciaal voor uw trouwdag kunt u in de salon terecht voor een passende bruidsmake-up. Bij de proefmake-up wordt er ruim tijd uitgetrokken om de make-up te vinden die bij u past. Alle details worden besproken, uw wensen, de kleding, de bloemen, de sieraden, om de make-up daar volledig op af te stemmen. Op de trouwdag zelf kunt u naar de salon komen om opgemaakt te worden of op een locatie naar uw keuze zodat u op de dag zelf niet hoeft te reizen.

Voor iedere speciale gelegenheid kunt u in de salon terecht voor een passende make-up. Heeft u bijvoorbeeld een (kerst)gala, wilt u opgemaakt worden voor de trouwdag van een van uw kinderen of heeft u een andere speciale gelegenheid? Neem dan contact op om een afspraak te maken, de make-up wordt volledig afgestemd op uw wensen zodat u er op uw best uit ziet!

U kunt ook in de salon terecht voor een make-up advies en een lichte dagmake-up na uw gezichtsbehandeling. Tijdens het make-upadvies wordt aan u uitgelegd welke kleuren u het best kunt gebruiken en hoe u de producten gebruikt om er zo goed mogelijk uit te zien. Bij de lichte dagmake-up na de behandeling wordt u in 15 minuten licht opgemaakt zodat u mooi en verzorgd de deur uitgaat.

TOP