Visagie

Post Image

Bij Beautysalon Pure Passion kun je terecht voor bruidsmake-up, make-up voor een speciale gelegenheid, make-upadvies en een lichte dagmake-up na een behandeling. Er wordt gewerkt met de producten van het visagie merk Malu. In het portfolio 'Bruidsvisagie'  kun je foto’s en een persoonlijk verhaal vinden van klanten waarvoor de visagie verzorgd is door Beautysalon Pure Passion.

Bruidsvisagie | Door het gebruik van professionele producten wordt ervoor gezorgd dat jouw bruidsmake-up de hele dag mooi blijft. Het belangrijkste is dat jouw bruidslook perfect past bij jou als persoon; of dit nu een onopvallende maar super verzorgde look is of een echte feestmake-up. Alles is mogelijk! Er wordt altijd een proefmake-up sessie in de salon gepland. Hierbij bespreken we alles rondom de bruiloft en kun je meerdere looks uitproberen zodat je zeker weet dat je tevreden bent met jouw keuze.Op jullie trouwdag kun je ervoor kiezen om je op te laten maken in de salon of op een locatie naar keuze. Het is uiteraard ook mogelijk voor vriendinnen, zusjes of bv je moeder om opgemaakt te worden voor jouw bruiloft. 

Speciale gelegenheid | Heb je een (kerst)gala, wil je opgemaakt worden voor de trouwdag van een van je kinderen of heb je een andere speciale gelegenheid? Neem dan contact op om een afspraak te maken, de make-up wordt volledig afgestemd op jouw wensen zodat je er op je best uit ziet!

Make-up advies | Tijdens het make-upadvies wordt uitgelegd welke kleuren je het best kunt gebruiken en hoe je de producten op de juiste manier gebruikt. Je kunt hierbij zelf aangeven wat jij graag wilt leren op het gebied van make-up; bijvoorbeeld een mooie lichte look die je dagelijks kunt aanbrengen voor naar je werk of juist opvallendere avondmake-up. Verder kun je ook denken aan uitleg over hoe je je het beste op kunt maken voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek zodat je je nog zelfverzekerder voelt.

Dagmake-up | Bij de lichte dagmake-up na de behandeling word je in 15 minuten licht opgemaakt zodat je mooi en verzorgd de deur uitgaat.

TOP