Visagie

Post Image

Bij Beautysalon Pure Passion kun je terecht voor bruidsmake-up, make-up voor een speciale gelegenheid, make-upadvies en een lichte dagmake-up na een behandeling. Er wordt gewerkt met de producten van het visagie merk Malu. In het portfolio 'Bruidsvisagie'  kun je foto’s en een persoonlijk verhaal vinden van klanten waarvoor de visagie verzorgd is door Beautysalon Pure Passion.

Op jullie trouwdag wil je de hele dag stralen! Door het gebruik van professionele producten wordt ervoor gezorgd dat jouw make-up de hele dag mooi blijft. Jouw bruidslook moet perfect passen bij jou als persoon en bij de hele look van de bruiloft. Bij de proefmake-up in de salon wordt alles rondom de bruiloft besproken en kun je meerdere looks uitproberen zodat je zeker weet dat je tevreden bent met jouw keuze. Op jullie trouwdag kun je ervoor kiezen om je op te laten maken in de salon of op een locatie naar keuze.  

Voor iedere speciale gelegenheid kun je in de salon terecht voor een passende make-up. Heb je bijvoorbeeld een (kerst)gala, wil je opgemaakt worden voor de trouwdag van een van je kinderen of heb je een andere speciale gelegenheid? Neem dan contact op om een afspraak te maken, de make-up wordt volledig afgestemd op jouw wensen zodat je er op je best uit ziet!

Je kunt ook in de salon terecht voor een make-up advies en een lichte dagmake-up na een gezichtsbehandeling. Tijdens het make-upadvies wordt uitgelegd welke kleuren je het best kunt gebruiken en hoe je de producten gebruikt om er zo goed mogelijk uit te zien. Bij de lichte dagmake-up na de behandeling word je in 15 minuten licht opgemaakt zodat je mooi en verzorgd de deur uitgaat.

TOP