Detox Intense Treatment

Post Image
De tijd tegenhouden - daar staat de Detox Intense lijn voor. Iedereen kent de gevolgen van een ongezonde leefstijl met bv ongezond eten & drinken, roken en stress. Maar wist je ook dat de huid door invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en smog, beschadigd raakt en daardoor sneller veroudert? 

Bij het tegengaan van huidveroudering staat het bestrijden van vrije radicalen centraal. Vrije radicalen ontstaan wanneer je je lichaam blootstelt aan een ongezonde leefstijl, wanneer deze ontstaan binden ze zich aan een gezonde cel waardoor deze beschadigd raakt. Daardoor kan de gezonde cel niet meer normaal functioneren. Hoe meer vrije radicalen ontstaan, hoe sneller de huid veroudert. In de producten van de Detox Intense lijn zijn de meest luxe werkstoffen en anti oxidanten (natuurlijk radicaalvangers) gebruikt om jouw huid een flinke detox te geven zodat je je frisse, jeugdige uitstraling terugkrijgt. 

Zo zijn in ieder product de werkstoffen ‘Majestem’ – een synthetische variant van de edelweiss stamcel – en vier soorten bessen extracten verwerkt. Maar in de peeling en in het masker is bijvoorbeeld zwarte actieve kool verwerkt; dit werkt als een magneet op onzuiverheden & talg en zorgt voor een intensieve reiniging. Verder kun je denken aan een vitaminen cocktail (vitamine B3, B5, C & E),Sulfora White (activeert huideigen detox enzymen) en het extract van Afrikaanse bonen wat zorgt voor een ‘botox effect’ doordat het direct een liftend effect geeft.

De 21 werkzame stoffen hebben ieder hun eigen werking, maar de combinatie van alle producten samen maakt een ontzettend sterk team dat huidveroudering tegengaat, de collageensynthese en celvernieuwing stimuleert en je huid er beter uit zal laten zien dan ooit tevoren.

De Detox Intense Treatment ziet er als volgt uit: we beginnen met een luxe oppervlakte reiniging met de Detox Intense Cleanser & Tonic, hierna wordt de Detox Intense Peeling aangebracht - deze heeft een extreem reinigende werking door de actieve zwarte kool. Alle onzuiverheden worden verwijderd en vervolgens wordt het bijzondere Detox Intense Ampoule aangebracht wat een buitengewone anti-ageing werking heeft. Na het Ampoule wordt het Detox Intense Mask ingemasseerd waarna deze verder mag inwerken tijdens delymfedrainage massage. Als laatst worden het Detox Intense Concentrate en de Day Cream aangebracht en zal je huid na deze 90 minuten durende treatment mooier zijn dan ooit!

Even in het kort; luxe oppervlakte reiniging, dieptereiniging met zwarte kool peeling, onzuiverheden verwijderen, anti-ageing ampoule, masker, lymfedrainage massage, concentrate & dagverzorging. 

TOP